[Catalunya] Comunicat del Partit Carlí de Catalunya

Davant els esdeveniments que estem vivint al nostre país, el Partit Carlí de Catalunya manifesta el segúent:

1r. Que el referèndum d’autodeterminació, tal com s’ha plantejat, deixa d’aportar solucions als greus problemes que tenim a Catalunya,tot el contrari n’aporta de nous.

2n. Que la política desastrosa i inoperant portada a cap pel govern central del PP, no ha fet sinó empitjorar la convivencia entre el ciutadans de Catalunya , sense aportar cap solució i creant greus problemes polítics, econòmics i socials dintre de la nostra societat.

3r. Creiem que un model federal-comunitari és un mitjà per aconseguir un veritable autogovern per Catalunya. Un federalisme que es construeix de baix a dalt. Un federalisme que comença pels municipis, continua per les autonomies federades, fins arribar a l’Estat Federal, mitjansant la implementació del principi de subsidiarietat per mig del qual cada municipi o autonomía pot tenir les competències que lliurement pugui desenvolupar.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

1

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Alain Monier

Bonjour, juste revendication nationale de la Catalogne. Les Propositions du Parti Carlite s’avere judiieuse pour mettre un terme a ne centralisation madrilene qui n’a plus de raison d’etre afin de la creation d’une confederation des autonomies. Alain Monier